Gjesteskribenter

MOOCAHUSET.NO ønsker seg flere stemmer!

Nettstedet MOOCAHUSET.NO har fokus på å det å utvikle og bruke digitale læreverk og MOOCs – Massive Open Online Courses – derav navnet.  Det tar utgangspunkt i Bokskapet, Open edX-plattformen, PISA-modellen og prosjekter rundt dette.

På en god dag har nettstedet 5-600 lesere, mens gjennomsnittet over tid ligger på 100 besøkende og 150 oppslag pr dag. Redaksjonen vil gjerne utvide med gjestebloggere. Her er noen:

Du inviteres derfor til å bidra med sprelske påfunn og gode eksempler; støtte, motbør og skarpe observasjoner; dyptpløyende teori i mikroformat; grinebiteri og gledesutbrudd;  ironi og vittigheter. Eller noe annet.

Krav til innlegg er at de angår dem som driver med elæring og digitalisering av undervisning. Det fordres vanlig redelighet. Du skriver, videoprater eller podcaster under eget navn og på vegne av deg selv. Ellers er det Kardemommeloven som gjelder (Wikipedia). *Litt* plaging er også ok.

Enkeltinnlegg kan sendes redaktøren. Faste, f.eks. månedsvise, innsendere får egen konto på bloggen.

Vi har nok diskusjonsfora som det er, så kommentarfunksjonen på dette nettstedet er ikke aktiv. Republiser heller blogginnlegg på Twitter, Facebook, Yammer osv. og inviter til diskusjoner der.

Har du andre spørsmål? Ta kontakt med redaktør Helge Høivik

  • epost helge (at) oslomet.no
  • jobbtlf +47 62235202
  • mobiltlf +47 47089682

Velkommen som gjesteskribent!