Velkommen til nyåpning av MOOCAHUSET

MOOCAHUSET får nytt hjem, – men Bokskapet er det samme gamle (særlig!)

Fra 6. februar 2018 disponerer MOOCAHUSET nye lokaler i rom P369 i Pilestredet 48 (ved siden av de gamle..;-) I nærheten holder Medieseksjonen hus med studio, selfiestudio og andre fasiliteter for å utvikle digitale læremidler. Vi ser fram til daglig samhandling med mange hyggelige og dyktige folk der og i resten av universitetsbiblioteket!

Vi er en liten og entusiastisk stab på tre stykker som samarbeider med våre partnere i og utenfor OsloMet. I tillegg bidrar flere på deler av sin tid så som Aslak Ormestad, Ole Gunnar Alfsen, Mona Huang, Tord Høivik, Sara Vikestad,  Adele Khüle-Hansen m.fl.

     
dosent Helge Høivik rådgiver Gabi Høium Hurlen rådgiver Emma Kristine Sjøenden Vestli

Del av helheten

MOOCAHUSET er en tydelig del av helheten i digitaliseringsarbeidet ved OsloMet. Vårt fokus- og ansvarsområde er utvikling og publisering av digitale læreverk i Bokskapet (http://bokskapet.hioa.no) i tråd med PISA-modellen. Det inngår i universitetsbibliotekets samlede digitaliseringsstrategi.  MOOCAHUSET er ledet av Helge Høivik som har dosentur i elæring og digitale dokumentformer.

Vi lager spleiselag med ulike miljøer og enheter der vi samarbeider om å lære ved å gjøre. For å få til det bidrar vi alle som medredaktører og medieredaktører, rådgivere og prosjektledere, kursholdere og kuratorer, dokumentalister og designere, analytikere og animatører. Vi er inspirert av det kinesiske ordtaket..

Gi en mann en fisk og han har mat for idag.
Lær ham å fiske og han har mat for hele livet.

Blir du med på fisketur? Emma er en kløpper på fluebinding..

Velkommen!

Vi feirer innflytting i nye lokaler med uhøytidelig relansering av MOOCAHUSET og LæreVerkStedet. Det blir korte innslag om resultater, tilbud og planer. Gabi holder minikåseri om nettorikk.

Alkoholfritt i glasset.

TORSDAG 15. februar P48 rom 369 kl 13:00-14:00

(stikk innom da vel..!!)