Enkelt & billig ..

En kan utstyre et lite grønnskjerm-studio med billig-utstyr fra Kina. Her er et oppsett med lett vekts utstyr fra TaoBao (Kinas Amazon) som en bestiller on-line og får levert på døra (bruk AliExpress på http://www.aliexpress.com utenfor Kina):

Stativ for grønn (eller blå) bakgrunn m/tilhørende stoff, to sterke lyskilder på stativ med “studioparaply” og kamerastativ.

En kan erstatte grønt med blått stoff. Poenget er å bruke en farge en sjelden kler seg med. For fargepunktene erstattes med billedpunkter fra et annet bilde,- f.eks. et værkart eller et lysark. Lysarmaturen har en kraftig neonpære med kaldt lys (rundt 5000 Kelvin) som er montert på et stativ. En paraply med reflektorstoff på innsiden bidrar tiil god sprening av dette lyset. På golvet: 2x 3 meters HDMI-kabler for tilkobling mellom skjermer og studioheten Tricaster Mini,

Pris for alt sammen innkl frakt er ca 500 Rembini eller omlag 600 norske kroner.

 

Legg igjen en kommentar